Etichete

, , , , ,


Vrei să radiezi? Să fi frumoasă indiferent de ocazie? Machiajul este o artă. Dacă cunoşti tendinţele şi deţii produsele potrivite îţi poţi crea propria operă de artă. Prin machiaj iţi poţi exprima stilul. Ţie ce ţi se potriveşte? Hai să vedem câteva tendinţe de makeup pentru primăvara anului 2014.

Dacă anul 2013 ne-a înfrumuseţat prin stilul lui extravagandist şi nonconformist, în anul 2014 revenim puţin la naturaleţe. Pentru asta propun să încântăm primăvara cu frumuseţea unor machiaje cât mai naturale şi simplu de realizat.

1.       No Makeup or Natural Makeup

hbz-au-naturale-013-balmain-sm Fetelor, v-aţi întrebat vreodată prietenul ce părere are despre makeup-ul realizat? Da, cu siguranţă mulţi nu îşi exprimă părerea pentru că nu au cunoştinţe legate de makeup, dar unii vor spune că vă preferă cât mai naturale. Naturaleţe = frumuseţe!

În cazul unor zone cu probleme, vă puteţi limita la uniformizarea tenului, apicând un strat foarte subţire de pudră. Dacă nu este cazul, atunci ne putem rezuma la apilcarea unui balsam de buze. Dacă nu poţi renunţa în totalitate la machiaj, poţi aplica genelor tale un strat uşor de mascara, fard de obraz şi dacă nu vrei  să foloseşti balsam de buze, propun un ruj în culori cât mai apropiate de nuanţa naturală a buzelor. (Pudra L’Oreal Accord ParfaitRimel L’Oreal Lash Architect 4D False Lash EffectBalsam de buze Bottega Verde cu Ulei de Argan)

2.       Buze pictatelarge (2)

Dacă alegi acest gen de machiaj, încearcă să nu exagerezi în aplicarea altor produse. Pentru a scoate cât mai mult buzele în evidenţă ramânem la un machiaj simplu, cât mai natural, cum am precizat mai sus. Nuanţele de ruj cele mai îndrăzneţe şi în vogă acum sunt: roz, portocaliu, mov şi roşu. Care iţi propui să il porţi la următoarea întâlnire? (Ruj L’Oreal Studio SecretsRuj Carioca L’Oreal Bitten Lip Color)

3.       Eyeliner sau creion dermatograf                  

După cum a spus şi Terry Barber, Makeup artist pentru MAC : “Găseşti perfecţiunea într-un makeup uşor trashy, realizat cu creion dermatograf”. În nici un caz să nu vă lipsească acest accesoriu din trusa de machiaj, mai ales dacă doriţi să vă puneţi ochii în evidenţă indiferent de tehnica care o abordaţi. Puteţi realiza şi un makeup în stilul Cat-Eye, care rămâne în continuare în tendinţe. Oare ne vom sătura vreodată de look-ul sexy al ochilor de pisică? De preferat ar fi să lăsaţi ochii să iasă în evidenţă, nu folosiţi un ruj strident, axaţi-vă pe culori cât mai nude,  apropiate de nuanţa buzelor. (Creion de ochi L’Oreal Le Smoky, Tus de ochi L’Oreal Super Liner Luminizer)

hbz-inky-liner-Just-012-Cavalli-smhbz-inky-liner-010-carven-sm04-spring-makeup-h724Acestea sunt doar câteva dintre tendinţele pentru primăvara şi vara anului 2014, care au fost defilate pe podiumurile din New York, Paris, Londra şi Milano la evenimentul Fashion Week. Am ales pentru astăzi machiajele mai simple deoarece pot fi realizate cu uşurinţă acasă şi nu necesită foarte mult timp.

Nu ezitaţi şi încercaţi indiferent de ocazie unul dintre stilurile prezentate mai sus.

° ° Claudia

Anunțuri